citylightMamaSamen

 

ALGEMEEN                                                      mamasamen

Moeder zijn: het is misschien wel de meest uitdagende baan die er is. Prachtig! Een geweldige baan! En soms geweldig ingewikkeld. Er gaat een wereld voor je open als je moeder wordt. Wat doet het met jezelf? Of wat dacht je van de wereld van luiers, opvoeden en de basisschool? Wat is jouw visie als vrouw en moeder? Voor je gezin? Waarin laat je je kind vrij en waar bescherm je het voor?
Wij geloven dat een platform voor en door moeders inspireert en verbindt. MamaSamen is een plek waar je met allerlei verschillende moeders bij elkaar komt. Je kunt er onderwerpen met elkaar bespreken die jou als moeder bezig houden. Als mama kun jij een waardevolle inspiratiebron zijn voor andere mama’s. En wedden dat de verhalen van andere moeders jou op ideeën kunnen brengen? MamaSamen; een vruchtbare plek voor nieuwe inzichten. En een plek voor verbondenheid en vriendschap! Alle moeders (van kinderen van 0-12 jaar) zijn welkom! Laat ons jou inspireren!

Als MamaSamen geloven we dat moeder zijn een zegen is. Onze kernwoorden? Inspireren, toerusten en verbinden.

Bekijk de activiteiten om te ontdekken of MamaSamen jou iets te bieden heeft!

Wie zijn wij?

Wij zijn 4 moeders die met elkaar afspreken, gewoon gezellig samen en ook om de kinderen met elkaar te laten spelen. Soms in de woonkamer, soms in de speeltuin. We praten als vriendinnen over onze rol als moeders, delen ervaringen, vragen om adviezen en luisteren naar elkaar. Ons netwerk van ouders zorgt er voor dat vaders en moeders elkaars bron van ideeën, inspiratie en energie zijn. En als dat nodig is helpen al die vaders en moeders elkaar natuurlijk ook een handje… Zo merkten we in onze omgeving dat er behoefte is aan contact met elkaar. Van het een kwam het ander en zie: we hebben een platform bedacht. Een platform voor en door moeders, dat inspireert en verbindt: MamaSamen!

ACTIVITEITEN

Momdaymorning

Gezellig koffie drinken op een ochtend met mede moeders. Neem je kindje mee, er zijn vriendjes genoeg om mee te spelen! Leer nieuwe mama’s kennen en klets over wat jou bezig houdt. Wees meer dan welkom!

Wat je bij MamaSamen Momdaymorning kunt verwachten? Momdaymorning biedt jou een feestelijke plek waar jij en je kindje welkom zijn. Een gezellig moment voor ontmoeting met koffie, thee, taart, limonade en een vriendje voor je kindje.

Ben je zwanger en wil je alvast mama’s leren kennen? Kom gezellig en vraag alles wat je alvast wilt weten! Ben je een ervaren moeder? Kom, deel en doe mee!

Entree is gratis, aanmelden is niet nodig.
Elke derde maandag van de maand van 09:00 – 11:00 uur.
Meer informatie? Vind ons op Facebook of mail naar mamasamen@citylightalkmaar.nl.

Praise

Zing en dans jij wel eens het hele huis door? Geeft muziek jou energie of juist dat heerlijke moment van rust? Verlang je naar een waardevol moment waarop je samen God kunt aanbidden?

Hoe je dat moment bij MamaSamen Praise kunt beleven? MamaSamen Praise biedt jou gelegenheid voor een uurtje inspiratie van boven. Praise met moeders en kinderen onder elkaar. Samen zingen, muziek en een zegen voor jezelf en de mensen om je heen. Neem je kindje mee als je dat wil, er is altijd een vriendje om mee te spelen. Meedoen mag ook! Wees jezelf en ontdek het samen.

De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
Elke eerste woensdag van de maand van 09:30 – 10:30 uur.
Meer informatie? Vind ons op Facebook of mail naar mamasamen@citylightalkmaar.nl.

Life 

Vraag jij je ook wel eens af, ‘Hoe of wat combineer ik naast moeder-zijn…?’, ‘Wat voor moeder wil ik zijn?’, ‘Wat vind ik belangrijk dat ik mijn kinderen leer?’. En lijkt het je inspirerend om samen na te denken over dit soort onderwerpen?

Wat je kunt verwachten bij MamaSamen Life? Life biedt jou een interactief podium. Een gelegenheid om (van elkaar) te leren en te inspireren. Een plek waar sprekers hun kennis kunnen delen. En waar je inzichten vanuit een verfrissend boek met elkaar kunt delen. Dit rond thema’s zoals de rollen van moeders in het gezin en daar buiten.

De evenementen van MamaSamen-Life vinden ongeveer 4 keer per jaar plaats. Houd de agenda in de gaten.

Meer informatie? Vind ons op Facebook of mail naar mamasamen@citylightalkmaar.nl.