citylightKom Tevoorschijn

Kom Tevoorschijn

Details

  • Data - 12/09/2018
  • Tijden - 09:15 - 11:30

Op woensdagochtend 12 september (09.15-11.30) en maandagavond 17 september (19.45-22.00) wordt speciaal voor vrouwen vanaf 18 jaar een workshop gegeven in CityLight. Deborah Vroegop en Kirsten Uijtdewilligen zullen vanuit hun professie jou helpen om meer zicht te krijgen op • wat je wilt • wat je in plaats daarvan doet  • wat je belemmert te doen wat je wilt en hoe je kenbaar maakt wat je wilt.

Herken jij je in een van deze uitspraken? “Ik zeg vaak niet wat ik echt denk.”, “Ik vind het moeilijk om mezelf te laten zien zoals ik ben.”, “Moeilijke gesprekken ga ik het liefst uit de weg.” Dan nodigen Deborah en Kirsten je uit voor de workshop “Kom Tevoorschijn!”

De workshop is voor vrouwen die worstelen om echt tevoorschijn te komen. In de workshop verken je samen met de trainers wat jou belemmert om tevoorschijn te komen. Ook ga je hiermee praktisch aan de slag.

Deborah en Kirsten willen graag dat jij tevoorschijn komt met al je talenten, vaardigheden en gaven die God in je gelegd heeft, zodat je zult schijnen in Zijn Koninkrijk en uit kunt delen aan anderen. Maar dan vanuit Zijn vreugde, vrijheid, liefde en kracht.

WAT KOST HET

We vragen een vergoeding van €9,95 pp. Dit mag jou echter niet tegenhouden om te komen. Dus meld het ons als dit bedrag een obstakel is.

WAAR IS HET

De workshop wordt gehouden in CityLight Alkmaar, Helderseweg 32, Alkmaar.

AANMELDEN

Vermeld de datum waarop jij de training wilt volgen in een mailtje naar komtevoorschijnvrouwen@gmail.com

MEER INFORMATIE & CONTACT

Voor contact en meer informatie:

Deborah Vroegop: www.deborahvroegop.nl

Kirsten Uijtdewilligen: www.degoedestrijd.nl

kom tevoorschijn

Schrijf je nu in

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.