citylightCursussen en trainingen

Samen groeien

God heeft een plan met je leven! Naast dat het goed is om sociale verbondenheid te ervaren met je medegelovigen, vinden we het belangrijk dat je toegerust wordt voor jouw unieke bestemming en droom die God voor je leven heeft. Ieder gemeenteseizoen bieden we diverse cursussen en trainingen aan waardoor jij jezelf kunt ontwikkelen en verder kunt groeien in jouw unieke plek in de gemeente en de maatschappij.
We hebben er bewust voor gekozen om onze trainingsmodules kort en overzichtelijk te houden. Hierdoor kun je diverse trainingen volgen per gemeente seizoen. De aangeboden trainingen variëren sterk qua inhoud en doelgroep. Kies daarom bewust wat bij jouw specifieke situatie past.

Deelname en kosten

Iedereen is vrij deel te nemen aan de cursussen en conferenties, ongeacht of je wel of geen lid bent van CityLight Alkmaar. We streven ernaar de trainingen zo goedkoop mogelijk aan te bieden. We ontkomen er echter soms niet aan om toch een kleine bijdrage te vragen i.v.m. de onkosten die wij ervoor moeten maken voor materiaal en betaling docent. Wanneer voor jou financiën een probleem zijn en je toch graag zou willen deelnemen geef dit dan aan en we proberen een passende oplossing te vinden.
Er is een uitgebreid aanbod aan cursussen waar u/jij van harte welkom bent om aan deel te nemen. Lees hier de algemene voorwaarden ten aanzien van de trainingen en cursussen.

No Events
No Events